logo

Tuzla CHP’den kimler istifa edecek?

Tuzla CHP’den kimler istifa edecek?

chpCumhuriyet Halk Partisi  yerel seçimlerde aday adayı olacak ana kademe yöneticilerinin istifa tarihini 8-18 Temmuz 2013 olarak açıkladı. Buna göre il ve ilçe başkanları ile, bunların yönetim kurulu üyeleri Temmuz ayının 8-18 tarihleri arasında kesin kararlarını vererek istifa etmek zorundalar. İstifa eden kişilerin aday adaylığı müracatı için son gün ise  31 Temmuz…

Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, yerel seçimlerde aday olmayı düşünen ana kademe yöneticilerinin 8-18 Temmuz arasında istifa etmesi gerektiğini açıkladı.

Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, İzmirde yaptığı basın toplantısında yerel seçimlerde belediye başkanlığı ve meclis üyeliğine aday olmayı düşünen İl Başkanı, ilçe başkanları ve ana kademe yöneticilerinin 8-18 Temmuz arasında istifa etmeleri gerektiğini söyledi. Keskin, “ Örgütümüzde görev alıp da yerel seçimlerde aday olmak isteyenler hakkında karar aldık. 8-18 arasında ana kademede görev alanlar aday olmak istiyorsa kendi görevlerini bırakacaklar. 31 Temmuz’a kadar da başvuruları alacağız. Memurlar istisnadır” dedi.

Etiketler: » » » »