logo

Tuzla Emniyetinden öğrencilere etiket hediyesi

Tuzla Emniyetinden öğrencilere etiket hediyesi

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis  Bürosu tarafından organize edilen bir proğramda öğrencilere üzerinde trafik uyarı ve ikazlarının bulunduğu okul kitap ve defter etiketi ile haftalık ders proğramı çizelgesi dağıttı.

Yaklaşık 20 bin adet basılan ve tüm öğrencilere dağıtılacak olan etiketler ile öğrenciler daha fazla bilinçlendirilmeye çalışılacak.

Öncelikle Farabi ve Aydınlı ilköğretim okullarında başlayan dağıtıma Tuzla İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Irmak, TDP Büro Amiri Ömer Alakaş, Büro Polis Memurları Erol Söylemez, Erdal Gülcer, Gökhan Kocaman ve  Yasemin Uygur Akbaş katıldı.

Dağıtım töreninde konuşan Ahmet Irmak, öncelikle bu etiketler daha bilinçli bir nesil yetiştirmek amacıyla ilköğretim öğrencilerine sonra tüm öğrencilere dağıtılacak dedi.

Tuzla ilçe milli Eğitim Müdürü Nazmi Yekrek ve Farabi İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Güdücü TDP’nin bu güzel projesi için Tuzla Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti.Picture 2 Picture 5 Picture 6 Picture 7 Picture 8 Picture 9 Picture 10

Etiketler: » » » » » » » »