logo

Tuzla’da Kadın Şöleni Başlıyor

Tuzla’da Kadın Şöleni Başlıyor

tuzlali-kadinlar-en-leri-secti-10[1]Tuzla’da faaliyet gösteren Hemşehri Derneklerinin Kadın komisyonları bir araya gelerek yüzlerce etkinliği Kadın Şöleninde gerçekleştiriyor. Tuzla Belediyesi tarafından ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen Kadın Şöleni, Tuzla sahilinde kurulan özel alanda gerçekleşiyor. İki hafta süren etkinlikler boyunca Tuzlalı kadınlar hem gönüllerince eğleniyor, hem de hünerlerini sergiliyorlar.
Her yörenin ayrı stantlarının olduğu şölende; toplumsal dayanışma, kadının toplumdaki rolü, aile ve aidiyet konuları başta olmak üzere alanında uzman kişiler tarafından seminerler veriliyor. Şölen Kapsamında yöresel tatlar ile yöresel lezzetler ve el sanatlarından oluşan ürünler ziyaretçilerin beğenilerine sunuluyorlar.
Kadın şöleninin gerçekleştirildiği Tuzla sahili, etkinlik boyunca her akşam çeşitli etkinliklere sahne oluyor. Konserler, yarışmalar ve çeşitli sahne gösterilerinin yer aldığı kadın şöleninin ikincisi 14- 23 Haziran tarihleri arası Tuzla Sahili tören alanında gerçekleşecek.

Etiketler: »