logo

Tuzla’nın Şampiyonları

Tuzla’nın Şampiyonları

birimler-arasi-turnuva-sampiton-zabita-10Tuzla Belediyesi 16. Geleneksel Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Zabıta Müdürlüğü oldu. Turnuvanın gol kralı, en centilmen oyuncusu ve en iyi kalecisi de ödüllendirildi.

Tuzla Belediyesi 16. Geleneksel Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası’nın final karşılaşmaları, Tuzla Belediyesi Spor Okulu tesislerinde oynandı. Turnuvanın üçüncüsü, Fen İşleri’ni 13-2 mağlup eden Ulaştırma oldu. Şampiyonluk maçında ise Zabıta ile Güvenlik karşılaştı. Maçı 4-1 kazanan Zabıta Müdürlüğü, turnuvanın şampiyonu olmayı başardı.

En İyiler de Ödüllendirildi

Turnuvada ilk 3 sırayı paylaşan takımlara kupa ve madalyaları Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çelikel tarafından verildi. Turnuvaya damga vuran oyuncular da törende ödüllendirildi. Attığı 36 golle gol kralı olan Ulaştırma personeli Serkan Arafal, yediği 7 golle en iyi kaleci seçilen Zabıta personeli Murat Töreyen ve en centilmen oyuncu seçilen Fen İşleri personeli Ayhan Mazlum’a da madalya verildi.

Yazıcı, Personelini Tebrik Etti

Turnuvada Özel Kalem Müdürlüğü forması ile top koşturan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, organizasyonun birimler arası kaynaşmayı sağladığını söyledi. Farklı hizmet kollarında çalışan personelin sporun kaynaştırıcı etkisiyle turnuvada bir araya geldiğini belirten Başkan Yazıcı, “Tuzla halkına hizmet için aynı çatı altında çalışan mesai arkadaşlarım, bu organizasyonda da birlik ve beraberliğini ortaya koydu. İş sahasında hizmet aşkıyla çalışan arkadaşlarımız, birimlerinin sportif başarısını ortaya koymak için halı sahada ter döktüler. Organizasyona katılan tüm mesai arkadaşlarımı kutluyorum.” dedi.

birimler-arasi-turnuva-sampiton-zabita-6 birimler-arasi-turnuva-sampiton-zabita-7 birimler-arasi-turnuva-sampiton-zabita-8 birimler-arasi-turnuva-sampiton-zabita

Etiketler: »