logo

Tuzlaspor’da Şampiyonluk Sevinci

Tuzlaspor’da Şampiyonluk Sevinci

tuzlasporda-sampiyonluk-sevinci-konser-359 yıllık tarihinde ilk kez 3. Lig’e yükselen Tuzlaspor, şampiyonluk kupasına coşkulu bir törenle kavuştu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzlaspor’un yeni hedefinin 2. Lig’e yükselmek olduğunu söyledi.

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak 3. Lig’e yükselen Tuzlaspor, 59 yıllık hayali gerçekleştirmenin sevincini ilçe halkıyla birlikte yaşadı. Tuzlaspor, sahilde düzenlenen törenle kupasını federasyon yetkililerinden aldı. Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile çok sayıda vatandaş, tarihi gecede Tuzlaspor’un yanında yer aldı.

TFF 2. Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez, mavi-beyazlıların kupasını takım kaptanı Ulaş Önsal’a verdi. Tuzlaspor Kulüp Başkanı Ahmet Çabuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Köksal Terzi, kaptan Ulaş Önsal ve futbolcular, şampiyonluk ve 3. Lig’e yükselmenin sevincini birlikte yaşadı.

Tuzlaspor’un Yeni Hedefi 2. Lig

Şampiyonluk gecesinde konuşan Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı, Tuzlaspor Kulübü Başkanı Ahmet Çabuk, şampiyonluğa destek veren kişi ve kurumlara teşekkür etti. Çabuk, Tuzlaspor’un yeni hedefinini 2. Lig’e yükselmek olduğunu söyledi.

Tuzlaspor’un yönetimini aldıkları günden beri takımın hep şampiyon olarak bir üst lige yükseldiğini hatırlatan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da, “Şimdiki hedefimiz 2. Lig, bu doğrultuda yürüyeceğiz.” şeklinde konuştu.

tuzlasporda-sampiyonluk-sevinci-konser-2 tuzlasporda-sampiyonluk-sevinci-konser-5 tuzlasporda-sampiyonluk-sevinci-konser

Etiketler: »