logo

Yılların özlemini bu sene gidereceğiz.

Yılların özlemini bu sene gidereceğiz.

Tuzlaspor Başkanı Ahmet Çabuk sezonun ilk maçında deplasmanda Manavgatspor’u 3-1 mağlup eden Tuzlaspor’lu futbolculara Tuzlaspor Ay Yıldız Sosyal Tesisleri’nde yemek verdi. Yemeğe Tuzlaspor yönetimi, futbolcular ve Tuzla Basını katıldı.

2.LİG AYARINDA BİR KADRO KURDUK

Tuzlaspor’un geçen sezon 2.Lig kapısından döndüğünü söyleyen Tuzlaspor Başkanı Ahmet Çabuk “Geçen yıl kafaya oynadık, ama finalde başarılı olamadık. Bu sene işi daha sıkı tuttuk ve elde ettiğimiz tecrübelerle 2.Lig ayarında bir kadro kurduk…Bu sezon  yönetim, futbolcular, basın ve taraftarlar el ele verdiği takdirde yılların özlemini hep birlikte giderebiliriz…” dedi

AMATÖR RUHLA ŞAMPİYONLUĞU YAKALAYACAĞIZ

Tuzlaspor Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın kulübe büyük katkılarını olduğunu söyleyen Tuzlaspor Başkanı Ahmet Çabuk “ İyi bir kadro kurulması için başkanımız maddi ve manevi tam destek verdi. Bizde amatör ruhla şampiyonluğu başkanımıza armağan etmek istiyoruz” dedi.

TARAFTARLARIMIZLA HİÇ BİR SORUNUMUZ YOK

Tuzlaspor Taraftar Grubu “Cefakar Tuzlalılar” la geçen hafta sosyal paylaşım siteleri üzerinde yaşanan tartışmanın kendilerini üzdüğünü söyleyen Başkan Ahmet Çabuk “Taraftarlarımız geçen sezon bizlere çokı ciddi katkıları oldu. Bunu inkar etmek yanlış olur. Ancak geçen sezon maçlarda çıkan olaylar nedeniyle işin boyutu farklı yönlere gitmeye başlamıştı. Evet o derneğin kurulmasını biz istedik. Ama bize yük olsun diye değil yükümüzü alsın diye kurulmasını istedik….Aldığımız kararı bu sezon uygulayacağız. Deplasmanlara otobüs vermeyeceğiz, bilet paralarını ödemeyeceğiz…Biz tribünler dolsunda nasıl dolarsa dolsun mantığını kabul etmiyoruz…Taraftar Derneği Başkanı Nafiz Hacıalioğlu ile görüştük, birbirimizi anladık…” dedi.

TUZLASPOR MAĞAZASI AÇIYORUZ

Başkan Çabuk Tuzlaspor yöneticisi Gökhan Can’ın çalışmalarıyla birlikte Tuzlaspor ürünlerinin satıldığı bir mağaza açacaklarını ve bunu 3.Lig takımları içerisinde yapan ilk takımın Tuzlasporr olduğunu söyledi.

Haber – Foto : Tuzla Olay

Etiketler: » »