logo

19 Mayıs 2013

Yılmaz Vural istifa etti

Yılmaz Vural istifa etti

yilmaz_vural_1Spor Toto Süper Lig’in son haftasında Sivasspor’la karşılaşan Sanica Boru Elazığspor’da Yılmaz Vural, maç sonrası istifa ettiğini açıkladı.

BU SEFER DÜŞÜRMEDİ AMA..

Uzun süre düşme hattının üzerine çıkamayan, Yılmaz Vural ile birlikte toparlanan SB Elazığspor, hızlı üst sıralara tırmandı. Elazığspor, ligi 13. sırada bitirdi.

Yönetimden daha fazla yetki istediğini aktaran Vural, şöyle devam etti:

“Meslek anlayışım ve antrenörlük bakışıma göre, bu mantıkla burada devam etmem mümkün değil. Bulunduğum yerde etkili olmak isterim, bypass olmak istemem. Kendi becerilerimi ortaya çıkaracak ortam isterim. Kelimelerimi çok dikkatli seçmek istiyorum çünkü buradan birilerine sıkıntı verip gitmek istemem. Herkese saygım, sevgim sonsuz ve her zaman da öyle olacak. Her zaman benden yardım isterlerse Elazığspor için yapmayacağım bir şey yok. Ancak kendi kariyerim ve geleceğimi de düşünmek zorundayım. Yönetim kurulumuz benden toplantı yapmamı istemişti. O toplantıya da gitmeyeceğim, özetle hepiniz hakkınızı helal edin. Elazığspor defteri benim için şeref ve onurla kapanmıştır.”

TÜRK FUTBOLUNUN RENKLİ SİMASI

Yılmaz Vural hiç şüphesiz Türk futbolunun en renkli simalarından. Düşürdüğü takımlar burdan köye yol olsa da Yılmaz hoca ateş hattındaki takımların başına geçip onları ligde tutması ile ön plana çıkan bir isim.

FENERBAHÇE ELİNDEN ZOR KURTULDU TRABZONSPOR’U DAĞITTI

Süper Lig’de son olarak Sanica Boru Elazığspor’un teknik patronu olan ve ikinci devrenin başlamasıyla büyük çıkış yakalayan Gakkoşlar ilk iki haftada ligin tozunu atarken sonraki haftalarda da istikrarını korudu. İlk hafta Fenerbahçe karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen son dakikada yediği golle sahadan beraberlikle ayrılan bordo beyazlılar ikinci haftada ise Trabzonspor’u 3-1 mağlup etti.

ŞENOL GÜNEŞ’İ TAHTINDAN ETTİ

Bordo mavilileri çok net bir skorla deviren Yılmaz hoca ve talebelerinin bu galibiyeti Şenol Güneş’in istifasını getirdi.

Etiketler: » »