logo

Şoförün çay keyfi faciaya neden oluyordu!

Şoförün çay keyfi faciaya neden oluyordu!

timthumb.phpÇekmeköy-Ümraniye arasında hizmet veren 34 SUC 06 plakalı otobüsün sürücüsü Ali Çubukçu durakta park ederek çay içmeye gitti. Bir süre sonra yerinden hareket eden özel halk otobüsü sokaktaki vatandaşların arasına daldı.

Kaza saat Tantavi Mahallesi Şair Akif Sokak’ta meydana geldi. İddialara göre Çekmeköy-Ümraniye arasında hizmet veren 34 SUC 06 plakalı otobüsün sürücüsü Ali Çubukçu durakta park ederek çay içmeye gitti.

Faciaya ramak kaldı!

Bir süre sonra yerinden hareket eden özel halk otobüsü sokaktaki vatandaşların arasına daldı. Durumu hemen fark eden bir vatandaş bağırarak çevredekileri uyardı. Bu sırada kaçamayan 2 kadın otobüsün yıktığı duvarın altında kaldı. Yardıma koşan mahalle sakinleri, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Yerdeki yaralıya ilk müdahale vatandaşlar tarafından yapıldı. Daha sonra gelen sağlık ekipleri ayağından ve başından yaralanan Mihriban Karslı’yı ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Kolundan yaralanan diğer yaralı ise kendi imkanlarıyla hastaneye gitti.

Park ettiği yerde bulamadı

Bu arada otobüsünü park ettiği yerde bulamayınca olay yerine gelen sürücü Ali Çubukçu ise, “Park edip istirahate çekilmiştim. Döndüğümde otobüsün yerinde olmadığını gördüm. Aklıma bu durum geldi. Hemen buraya koştum. Freni boşalmış galiba. Yapacak bi şey yok.” dedi. Kaza anında olay yerinde olduğunu söyleyen bir kişi de, “Otobüsün üzerimize doğru hızla geldiğini gördüm. Bağırarak herkesin kaçmasını söyledim. Büyük bir gürültüyle duvara çarptı. Arada kalan bir kadın yaralandı” dedi.(flashhaber)

Etiketler: »