logo

TUGADER Pistlerde

TUGADER Pistlerde
 Tuzla Gazeteciler Derneği (TUGADER) üyelerinin motivasyonlarını artırmak üzere yaptığı etkinliklere yenisini ekledi

TUGADER (Tuzla Gazeteciler Derneği) üyeleri  Tuzla Şelale Park’ta düzenlenen Go-Kart turnuvasında, pistte yarışıp birlikte eğlenceli saatler geçirdiler.

8 gazetecinin pistte yarıştığı turnuvada 1.05 saniyede parkuru tamamlayan Bahadır Emre şampiyonluk kupasını kaldırdı. İkinci 1.11 saniye ile Ufuk Gersman üçüncü 1.14 saniye ile Oğuzhan Bayrak oldu. Kurum içi etkinliklerle ilgili açıklama yapan TUGADER Başkanı Oğuzhan Bayrak  “TUGADER’in dernek bünyesinde iletişimin etkin şekilde sağlanması, üyelerimize verdiğimiz değeri göstermenin en güzel yoludur. Dışarıda güçlü olmak için, önce içeride güçlü olmak, takım ruhunu hissetmek gerektiğini biliyoruz. Yaptığımız birlik içi etkinliklerde de çalışanlarımızın bu etkinliklerden keyif aldığını gözlemledik. İş dışında birlikte vakit geçirmenin, kaynaşma, motivasyon, stres yönetimi, aidiyet hissi oluşturmak adına önemli olduğunu düşünerek bu tür etkinliklerin sürdürebilirliğini sağlamayı hedefliyoruz” dedi.Bayrak ayrıca  “Biz TUGADER olarak  çok geniş bir aileyiz ve biz bir arada kalabilmeyi, birbirimize güvenmeyi, inanmayı ve sabır göstermeyi önemsiyoruz.”dedi.

 

Tuzla Karting Pisti

 

Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parki içerisinde bulunan Tuzla Karting Park 2017 Haziran ayından itibaren Hizmete girmiştir.. 910m. Uzunluğunda 9m genişliğinde olan Tuzla Karting Park 34 go-kart ile gelen misafirlerine hobi amaçlı kullanım hizmeti vermektedir.. Tam profesyonel pist olarak kurulan tesis 2017 senesinde TOSFED (Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu) tarafından düzenlenen Türkiye Karting Şampiyonasının 3 yarışına, 2018 senesinde ise yeni kurulan Tuzla Motorsporları Kulübü tarafından 2 İstanbul Şampiyonası 2 Türkiye Şampiyonası yarışlarına ev sahipliği yapmıştır..

7’den 70’e herkesin yaptığı bir spor olan Karting Tuzla Karting Park’ta hem profesyonel hemde amatör kullanıcıların hizmetindedir.. Tuzla Belediyesi Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın büyük destekleriyle kurulan tesis İstanbul’da Profesyonel  tek tesis olmakla birlikte Türkiye çapındada en iyi spor ve aktivite  kompleksi olarak bulunmaktadır..  Yarışların ücretsiz olarak seyredildiği tesiste motorsporları meraklılarının arkadaş ve aileleri ile keyifli vakit geçirebilecekleri nezih bir ortama sahiptir.

Etiketler: » » » »